fbpx

Јавно обвинителство

Институционалната пасивност кон (воскреснувањето на) јавните соби

Иван Дургутов

08.11.21

м-р Иван Дургутов Македонското општество како целото да е претворено во една голема јавна соба, во воајерска одаја во која секој милува да ѕирне во...