Maqedonia është e vogël për oreksin e madh të biznesit të minierave

14.07.21

Liljana Popovska Shteti gjithmonë duhet të niset nga ajo që është në interes të publikut, e kjo është sigurimi i një jete të shëndetshme dhe cilësore për qytetarët. Të gjitha veprimet dhe aktivitetet e tjera duhet të jenë në funksion të kësaj...