fbpx

30 години „лет во место“ за македонскиот туризам

Видео поткаст

05.01.22

Прегледи

Безидејност и почеток од крајот. Претседателот на ХОТАМ, Крсте Блажевски, во период на нова зимска сезона упатува на фактот дека ниту една влада во последните 30 години не направила суштински промени за македонскиот туризам. Многу планови, малку реализација и неостварена желба за туристи кои постојано ни „бегаат“.

 

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии