fbpx

Пановски: Неоправдан е притисокот за вакцинација на деца против Ковид-19

Видео поткаст

24.12.21

Прегледи

Калифорниски, Делта, Омикрон... многу соеви – малку решенија. Дел од научниците во светот се надеваат дека со вакцинација ќе се заштитат децата и ќе се помогне во воспоставување на целосна контрола на коронавирусот. Микробиологот Пановски апелира на смиреност и разумност. Твдри, притисокот за вакцинација на деца против Ковид-19 е неоправдан.

 

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии