fbpx

Софијанова: Вакцинирање на деца против Ковид-19 е влог за здрава иднина

Видео поткаст

24.12.21

Прегледи

„Имунизацијата против витално загрозувачки болести што биле во минатото ги заборавивме затоа што ги имаме вакцините.“ Педијатарот Д-р Аспазија Софијанова смета дека не смееме да оставиме на случајност дали и како ќе ги заштитиме децата од Ковид-19. Тврди дека вакцината ќе помогне да ги заштитиме, да се шири но и да мутира вирусот.

 

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии