fbpx

Филип Етмишовски

Филип Етмишовски е апсолвент на Правниот факултет при Универзитетот „Св. Климент Охридски“ во Битола. Работи како фриленс новинар во повеќе онлајн медиуми. Активен е во локалната заедница од своите тинејџерски години.

Во земјата на сонцето има најмалку соларни панели

Филип Етмишовски

12.11.21

Текстот е објавен во рамки на конкурсот за најдобар блог „Во каков град сакаш да живееш?“ организиран од Рес публика и ИКС. Филип Етмишовски...