fbpx

Goran Rizaov

Goran Rizaov është koordinator projekti në Fondacionin Metamorfozis, gazetar profesionist me përvojë shumëvjeçare në median e shkruar dhe elektronike. Gorani ishte një bursist i zhvillimit profesional në 2011/2012, kur ai studioi gazetari dhe komunikime masive në Shkollën Walter Cronkite të Gazetarisë dhe Komunikimit Masiv në Phoenix, SHBA. Ai është gazetar i diplomuar në Sh. Qirili dhe Metodi në Shkup. Në vitin 2015 ka marrë çmimin për gazetari hulumtuese “Nikola Mlladenov”.

Tmerri i propagandës apo kur të vdekurit ringjallen

Goran Rizaov

18.04.22

Dezinformatat për pushtimin ushtarak rus të Ukrainës kanë çuar në ndarje të tilla të popullatës në Maqedoni, veçanërisht atyre që informohen kryesisht nga rrjetet sociale, nga e cila tani po zhvillohet një debat online nëse ka vërtet atje luftë dhe po...