fbpx

Грета Тунберг, Лујза Нојбауер, Ејнџела Валензуела

Грета Тунберг е шветски активист за климатски промени. Лујза Нојбауер е германски активист за климатски промени Ејнџела Валензуела е координатор на Петоци за иднина во Сантијаго

Борбата продолжува

Грета Тунберг, Лујза Нојбауер, Ејнџела Валензуела

06.12.19

Грета Тунберг, Лујза Нојбауер, Ејнџела Валензуела По повеќе од една година на мрачни научни проекции и растечки активизам, светските лидери, како и...