fbpx

Муханад Алазех

Муханад Алазех е поранешен член на Сенатот на Јордан, и меѓународен експерт за човекови права.

Залудноста на насилството на Блискиот Исток

Муханад Алазех

13.11.23

Со оглед на тоа дека насилството повторно предизвикува насилство на Блискиот Исток, неопходно е Арапите и Израелците внимателно да размислат за...