Vanja Stokiç

Vanja Stokiç është një gazetare e diplomuar, e cila jeton dhe punon në Banja Luka, Bosnjë dhe Hercegovinë. Ajo është e specializuar në raportimin njerëzor të drejtat dhe grupet e margjinalizuara. Ajo është e punësuar në portal eTrafika.net, dhe bashkëpunon me disa media që raportojnë për kategoritë e prekshme të shoqërisë. Ajo është fituese e disa çmimeve të rëndësishme, të tilla si çmimi "Srdjan Aleksic" dhe çmimi UNICEF. Ajo u shpall kohët e fundit kampione e barazisë gjinore në BiH.

Argumente dhe akuza ndërpartiake në vend të vaksinave

Vanja Stokiç

16.04.21

Vanja Stokiç Përveç disa përpjekjeve të izoluara, shumica e njerëzve nuk reagojnë dhe nuk kërkojnë llogari nga institucionet. Ata madje nuk e pranojnë as mundësinë e rrallë që u ofrohet për t’u vaksinuar. Sikur duan të presin, për të parë nëse...