fbpx

Alexandra Voudouri

БЛОГЕРИ АЛБ

12.02.21

Прегледи

Alexandra Voudouri 120x160Alexandra Voudouri është një gazetare, e lindur në Athinë. Ajo ka studiuar në Universitetin Kombëtar të Athinës (studimet deridiplomike) dhe në Shkollën e Gazetarisë, Medias dhe Studimeve Kulturore - Universiteti Cardiff, Mbretëria e Bashkuar (studimet master). Ajo në punën e saj mbulon çështje diplomatike dhe evropiane, ndërsa përqendrohet në zhvillimet në Evropën Juglindore dhe kryesisht në Ballkan. Ajo aktualisht është një analiste e punëve të jashtme për shërbimin e lajmeve Macropolis.gr, ndërsa prezanton një emision të përditshëm që në fokus ka çështjet diplomatike dhe ndërkombëtare në stacionin e radios të Komunës së Athinës, Athina 9.84fm.