fbpx

Suzana Joshevska Anastasovska

БЛОГЕРИ АЛБ

07.08.17

Прегледи

Suzana Josevska Anastasovska 120x160Suzana Joshevska Anastasovska punon si avokate në zyrën e avokatisë "Stankoviq dhe Joshevska", pas tre vjet përvojë pune në zyrën e avokatit Pançevski dhe një vit në Gjykatën Themelore Shkup 2. Ajo mban leksione për Ligjin për Marrëdhëniet e Punës në Qendrën e Këshillimit të Menaxhimit MOTIVA. Ashtë anëtare e Odës së Avokatëve të Maqedonisë, Shoqatës Maqedonase të Juristëve të Rinj, Federalistëve të Rinj Evropianë dhe Qendrës për Shoqërinë informatike dhe Pronë Intelektuale.