fbpx

Vllatko Mitkovski

БЛОГЕРИ АЛБ

10.01.17

Прегледи

V Mitkovski blogeriVllatko Mitkovski, filolog i diplomuar në Letërsi Maqedonase dhe Gjuhë dhe Letërsi Kroate. Student me bursë dhe pjesëmarrës në Shkollën Sllave në Fakultetin Filozofik në Zagreb, Republika e Kroacisë. Përkthyes i përhershëm i gjykatës nga maqedonishtja në kroatisht dhe anasjelltas. Ai aktualisht është student për master në Menaxhimin e Komunikimeve Strategjike në Institutin për Studime të Komunikimit. Ka një përvojë shumëvjeçare në Ministrinë e Brendshme në fushën e bashkëpunimit ndërkombëtar që aktualisht menaxhon bashkëpunimin dypalësh të ministrisë. Ai është veçanërisht i interesuar për diplomacinë publike, politikën e jashtme të sigurisë, negociatat, lobimin dhe komunikimin gjatë krizave.