fbpx

Дали политичарите и медиумите им пласираат привидна вистина на граѓаните?

Видео поткаст

05.12.18

Прегледи

Лажните и извитоперени вести кои ги креираат некои политичари и медиуми секојдневно ги мамат и доведуваат во заблуда граѓаните. Но, колку се луѓето свесни дека не треба само да ги примаат, туку и да ги проверуваат информациите што ги добиваат? На оваа тема, во ResPublica поткаст зборуваат советникот за односи со јавноста на премиерот, Марјан Забрчанец и специјалистот за нови медиуми и комуникации Бојан Кордалов.

 

ТВ верзија

Dali politicarite i mediumite im plasiraat prividna vistina na gragjanite