fbpx

Паљото: Живејте го денешниот ден

Влог

04.01.21

Прегледи

Бодибилдерот Зоран Лазаровски или како што го знаат битолчани Паљото, можеби не стана граданачалник на Битола, но затоа остана верен на љубовта кон теговите, здравиот начин на живот и постојаната мантра „Живеј го денот“.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии