fbpx

Komisioni anti-korrupsion do ti hulumtojë të gjitha deklarimet për nepotizëm

Video podcast

04.03.19

Прегледи

Ministri Damjan Mançevski thotë se tërheqja nga pozitat e funksionarit të anëtarëve partiak është reagim ndaj kritikave në opinionin. Por pyet nëse e njëjta do të vlejë edhe për nepotizmin nga e kaluara. Kryetarja e Komisionit shtetëror për pengim të korrupsionit Biljana Ivanovska është kategorike se do ti hulumtojnë të gjitha rastet për të cilat theksohet se ka nepotizëm dhe do të kontrollojnë nëse është shkelur procedura për punësim. Në video nën-kastin të ResPublika, Ivanovska thotë se qëllimi është ndërtimi i sistemit të cilit do ti besojnë të gjithë.

Antikorupciska-gi-istrazuva-site-navodi-za-nepotizam