fbpx

Deputetët me këmbëngulje kërkojnë dislokim të bastoreve

Video podcast

11.07.19

Прегледи

Kërkesa e deputetëve të BDI për dislokim të kazinove dhe bastoreve, në 500 metra larg nga institucionet dhe objektet arsimore, kulturore dhe fetare, do të lë pa punë 7.700 njerëz dhe do ta shkurtojë buxhetin për rreth 118 milion euro, thotë Vasko Ilievski nga Asociacioni i bastoreve sportive në vendin tonë.

Propozuesi i ndryshimeve ligjore, deputeti Rexhail Ismaili nga BDI në potkastin të ResPublika thotë se pikërisht qasja e lehtë në objektet për lojëra të fatit kontribuojnë për rritje të rrezikut që të rinjtë të bëhen të varur nga vënia e basteve.