fbpx

Na qëlloi që “Reket” për ne të jetë lakmus

Video podcast

16.09.19

Прегледи

Zëvendëskryeministri Osmani paralajmëron tetor historik dhe marrje të datës për negociata edhe përkundër aferës “Reket” dhe shuarjes së PSP pa ç’thurje gjyqësore për lëndët kryesore për të cilat edhe ishte themeluar. Ai është optimist se kanë arritur që ti bindin partnerët evropian se kriminalë ka çdokund por edhe se shteti ballafaqohet me ata. Nga sektori joqeveritar janë të kujdesshëm në vlerësimet dhe theksojnë se është shumë e rëndësishme që “Reket” të fitojë zgjidhje përfundimtare, sepse për vendet kryesore në UE – sundimi i të drejtës është prioritet kyç.

Osmani: Reket ni se pogodi da ni bide lakmus test