fbpx

Në shtëpi do të ndriçojë deri në Vitin e Ri, pyetja është a do të ketë errësirë në uzinat

Video podcast

29.10.21

Прегледи

Autoritetet energjetike në Maqedoninë e Veriut pretendojnë se kriza energjetike nuk mund të parashikohej dhe se procesi zgjedhor në vend, prolongoi mundësinë e intervenimit në kohë. Ekspertët në video podkastin e Res publika, rekomandojnë shteti të furnizojë energjensë për 150 ditët e ardhshme, derisa kërkohet zgjidhje afatgjatë se si do të funksionojë në kushte të krizës globale energjetike.