fbpx

Abortet selektive në bazë të gjinisë: Thirrje për zgjimin e Patriarkatit

08.10.21

Adora Limani Çështja e aborteve selektive sipas gjinisë është një thirrje zgjimi për zgjuarsinë e grave dhe vajzave të nënçmuara. Këtë verë, takova personin “M”, një grua rreth të tridhjetave nga një qytet i vogël në Maqedoninë e Veriut. Personi...