Krimi i organizuar në Serbi është biznes shtetëror

17.02.22

Për dhjetë vitet e fundit, Serbia ka arritur një ekspansion gjigant në industrinë e ndërtimit, një sektor që është i përkryer për pastrimin e kapitalit të fituar në mënyrë të paligjshme për shkak të legjislacionit të pamjaftueshëm dhe pothuajse...