Drogë, krime, vrasje: Si ranë grupet kriminale malazeze

04.02.22

Ivan Çadenoviç Grupet kriminale vazhdojnë kontrabandën dhe shitjen e kokainës nga vendet e Amerikës Latine drejt Europës, pavarësisht pasojave të luftës së përgjakshme dhe dekonspirimit të aplikacionit të koduar “Sky”. A e ka përfunduar aplikacioni...