fbpx

Isak Vorguçiq

Isak Vorguçiq - Është producent dhe menaxher ekzekutiv i radiotelevizionit "Kim" në Çaglavicë, Kosovë, që nga themelimi i tij në vitin 2000. Interesat e tij janë gazetaria, teologjia dhe arsimi ushtarak.

COVID-19 në Kosovë: një virus dhe dy kryeministra

Isak Vorguçiq

06.07.20

Isak Vorguçiq  Më pak se një muaj pas lehtësimit të masave kufizuese, Kosova po përballet me një rritje të papritur të rasteve të infektimit me virusin korona, gjë që aspak nuk i shqetëson kundërshtarët politikë të merren më pak me shëndetin dhe...