fbpx

Lirim Gashi

Lirim Gashi është jurist i diplomuar në Fakultetin e Drejtësisë si dhe historian i diplomuar në Fakultetin Filozofik në Universitetin e Prishtinës. Është magjistër i të drejtës ndërkombëtare. Aktualisht punon si avokat në zyrën e tij të avokatisë.

Politikanët në Kosovë mbajnë inat, qytetarët e pësojnë

Lirim Gashi

09.10.20

Lirim Gashi Qytetarët dhe ekonomia në Kosovë – viktima të luftës ndërmjet politikanëve. Gjithë pota po vuaj momentalisht nga pasojat e pandemisë. Izolimi e bën të veten mbi shëndetin mendor, ndërsa mbyllja e jetës publike e godet ekonomitë e çdo...