fbpx

Марина Тунева

Марина Тунева е доктор по културолошки студии. Магистрирала на Институтот за безбедност, одбрана и мир на Филозофскиот факултет во Скопје, а завршила постдипломски студии по дипломатија на Универзитетот во Малта. Во 2021 година се стекнува со Сертификат за успешно завршување на Програмата за стипендии за медиуми и информации на Distinguished Humphrey Fellowship Program од Бирото за образовни и културни работи на Стејт Департментот на САД. Била на позиција извршен директор на Советот за етика во медиумите на Македонија во периодот од 2015 до 2022 година.

Заедно против молкот: етичко информирање за родово – базираното насилство

Марина Тунева

30.08.23

„Светот нема да биде уништен од оние што прават зло, туку од оние што ги гледаат без да сторат ништо“ - Алберт...