fbpx

Si duhet ta stimulojë shteti ekonominë në kushte krize?

25.11.20

Sergej Zafiroski Kriza mund të jetë më shumë një shans sesa kërcënim nëse menaxhohet si duhet. Kriza shëndetësore e shkaktuar nga COVID-19 do të jetë padyshim më e madhja që kemi përjetuar gjatë jetës sonë. Nga ana tjetër, kriza ekonomike e shkaktuar...

Si mundet që kompanitë të dalin nga kriza KOVID-19 më të forta se më parë

13.07.20

Sergej Zafiroski Çdokush mund të jetë menaxher në “ditë të mira”, por zakonisht puna menaxheriale nuk është për “ditët e mira”, por për një ekuilibër të vazhdueshëm midis problemeve dhe mundësive për një menaxhim të optimizuar...