fbpx

Pandemia dhe tërmeti e shkatërruan turizmin në Shqipëri

Intervistë

09.02.21

Прегледи

Për një vit e gjysmë, Shqipërinë e goditën dy katastrofa - tërmeti në Durrës, në fund të vitit 2019 dhe KOVID -19. Të dy katastrofat kanë lënë pasoja të rënda në industrinë e turizmit. Në #ResPublicaMK me Klinton Gërxhanin, nga Asociacioni i tur-operatorëve në Shqipëri, flasim për situatën në të cilën u gjendën njerëzit nga ky biznes, por edhe për leksionet e mësuara për në vitin 2021.