fbpx

Набљудувани медиуми

Со МОДЕМ се мониторираат девет национални телевизии кои емитуваат програма на македонски и албански јазик. Предмет на мониторинг се информативните програми во редовните ударни термини и дебатните емисии во периодот од 15 ноември 2015 до 20 мај 2016 година.

modem tabela tv