fbpx

Aktivistët kundër minierës Illovica paralajmërojnë protesta derei sa të mos tërhiqet “Euromaks”

Fyerjet verbale të cilat midis tyre i drejtojnë organizat joqeveritare, kundërshtarë të hapjes së minierës Illovica – Shtuka dhe përfaqësues të kompanisë-koncesionare “Euromaks” ashpërsohen. Ata akuzohen për përhaçpjen e lajmeve të rreme dhe për përfitime në llogari të ambientit të shëndoshë jetësor. Përderisa nuk tërhiqen kompanitë – koncesionarë të minierave, protestat nuk do të ndalen paralajmëron Kostadin Ristomanov, njëri nga udhëheqësit e protestave në Novo Sello dhe Bisillovë të cilat u përkrahën nga partia DOM.

Antikorupciska-gi-istrazuva-site-navodi-za-nepotizam
Vetëm një kandidat i pavarur mund të jetë presiden...
Dy shkaqe për të cilat Gordana Siljanovska – Davko...
 

Komente

Për momentin nuk ka komente. Bëju i pari me komentin tënd!
Anonim
E premte, 15 Janar 2021

prikazni od regionot

 • Blogo +

  Bashkohuni me ekipin e bashkëpunëtorëve dhe sugjeroni një temë ose dërgoni një tekst, me foton tuaj dhe një biografi të shkurtër në info@iks.edu.mk.

  Lexo më shumë

 • Udhëzime +

  Tekstet duhet të përmbajnë ndërmjet 900 dhe 1300 fjalë dhe duhet të shkruhen në paragrafë të shkurtër, në një stil të kuptueshëm dhe joformal.

  Lexo më shumë

 • Shkarko +

  Ne dëshirojmë të nxitim një debat të shëndetshëm në lidhje me interesin publik dhe për këtë arsye t'i inkurajojmë lexuesit të lënë komente të arsyeshme dhe konstruktive në të gjitha blogјet tona, përfshirë edhe kritika të forta.

  Lexo më shumë

 • 1

 

 

 

 

 

 

Na ndiq