fbpx

Aktivistët kundër minierës Illovica paralajmërojnë protesta derei sa të mos tërhiqet “Euromaks”

Video podcast

29.03.19

Прегледи

Fyerjet verbale të cilat midis tyre i drejtojnë organizat joqeveritare, kundërshtarë të hapjes së minierës Illovica – Shtuka dhe përfaqësues të kompanisë-koncesionare “Euromaks” ashpërsohen. Ata akuzohen për përhaçpjen e lajmeve të rreme dhe për përfitime në llogari të ambientit të shëndoshë jetësor. Përderisa nuk tërhiqen kompanitë – koncesionarë të minierave, protestat nuk do të ndalen paralajmëron Kostadin Ristomanov, njëri nga udhëheqësit e protestave në Novo Sello dhe Bisillovë të cilat u përkrahën nga partia DOM.

Antikorupciska-gi-istrazuva-site-navodi-za-nepotizam