fbpx

Stevo Pendarovski: Mos lejoni as mandat të relaksuar

ВЛОГ АЛБ

15.09.20

Прегледи

Në ditën e demokracisë – 15 shtator, Presidenti Stevo Pendarovski në vlogun të #ResPublica i inkurajon qytetarët, posaçërisht të rinjtë, që të jenë aktiv dhe të zëshëm midis zgjedhjeve dhe vazhdimisht ti rikujtojnë politikanët për rolin e tyre të përkohshëm si funksionarë dhe se vendosin në emër të qytetarëve. Pluralizmi i mendimeve dhe qeverisja e mirë, si dhe pjesëmarrja e qytetarëve në proceset zgjedhore duhet të jenë karakteristikat kryesore të shtetit tonë.