fbpx

A ju plasojnë politikanët dhe mediet qytetarëve kinse të vërtetë?

Video podcast

05.12.18

Прегледи

Lajmet e rreme dhe të shtrembëruara të cilat i krijojnë disa politikanë dhe medie i mashtrojnë dhe i çojnë në huti qytetarët. Por, sa janë njerëzit e vetëdijshëm se nuk duhet vetëm ti pranojnë, por duhet edhe ti kontrollojnë informacionet që i marrin? Në këtë temë në ResPublica nënkast flasin këshilltari për raporte me opinionin i kryeministrit Marjan Zabrçanec dhe specialisti për medie të reja dhe komunikime Bojan Kordallov.

Dali politicarite i mediumite im plasiraat prividna vistina na gragjanite