fbpx

Paqartësitë ligjore do të ndryshojnë të dielën – ditë jo pune

Video podcast

06.02.22

Прегледи

163 kontrolle, 34 parregullsi dhe shumë paqartësi pas një muaji nga zbatimi i Ligjit për të dielën – ditë jo pune. Është shumë herët të thuhet nëse rregullat e reja do t'i bëjnë punëtorët të përmbushur emocionalisht, por punëdhënësit dhe sindikatat kanë filluar të kërkojnë sqarime se cilat veprimtari lejohen dhe cilat nuk lejohen të punojnë të dielave. Më të diskutueshmet janë puna e kafeterive, restoranteve, kazinove.