fbpx

Skriningu në shkollat të bëhet të paktën një herë në javë

Video podcast

01.10.21

Прегледи

Lodhje edhe gjatë përpjekjes më të vogël, është simptoma më e zakonshme në pos - KOVID fazën, e cila i referohet ndryshimeve në muskulin e zemrës, ndërkaq fëmijët gjithashtu i vuajnë këto pasoja, thonë infektologia Katica Marangjozova dhe pulmo-alergolgia për fëmijë, Bllagica Mançeva. Transmisioni në shkolla pas muajit të parë të vitit shkollor është i vogël, por thonë se skriningu i paralajmëruar në shkolla, mund të zvogëlojë përhapjen e KOVID-19. Propozojnë skriningu të bëhet të paktën një herë në javë.