fbpx

Vaksina kundër Covid-19 tek fëmijët, vendim i nevojshëm ose rrezik i panevojshëm

Video podcast

22.12.21

Прегледи

A do të dalë bota nga pandemia, nëse i vaksinojmë fëmijët? Maqedonia i bleu dozat e para për më të vegjlit, prindërit të hutuar, mjekët me qëndrime të ndara. Lloji i ri Omicron dominon botën, rrezikojmë më shumë nëse i imunizojmë apo nëse nuk i imunizojmë? A do të ndjekim rekomandimet e OBSH-së, apo do të udhëhiqemi nga përvoja jonë e deritanishme? Në podkastin e fundit të Res publika me këtë temë bisedojmë me mikrobiologun Nikolla Panovski, pediatren Aspazija Sofijanova dhe pediatrin Angelço Andonovski.