fbpx

Serbia në vitin 2023: Në pankinë?

Nedim Sejdinoviq

19.12.22

Zhvillimet politike të vitit 2022 tregojnë se ndoshta viti i ardhshëm, 2023, do të jetë viti kur rruga tashmë e pretenduar evropiane e Serbisë do të...

“Normaliteti i ri” prej kohësh është përditshmëri për mijëra bashkëqytetarë tanë

16.12.20

Andrej Pavllovski Në këtë (jo)kohë të çmendur të pandemisë dhe izolimit, ne kemi një mundësi për të bërë diçka për ata që janë në lloj-lloj izolimigjatë gjithë jetës së tyre. Shprehja se koronavirusi ka ndryshuar jetën tonë rrënjësisht...