fbpx

Nedim Sejdinoviq

Nedim Sejdinoviq është gazetar dhe shkrimtar nga Novi Sadi. Autor i librave në prozë dhe eseistikë, ai bashkëpunon me disa media në rajon. Merret me monitorimin dhe analizën e situatave politike, mediatike dhe kulturore në Ballkan.

Serbia në vitin 2023: Në pankinë?

Nedim Sejdinoviq

19.12.22

Zhvillimet politike të vitit 2022 tregojnë se ndoshta viti i ardhshëm, 2023, do të jetë viti kur rruga tashmë e pretenduar evropiane e Serbisë do të...