Të rinjtë e Ballkanit Perëndimor dhe ardhmëria e tyre

06.02.19

MK Ardita Vejseli Ballkani Perëndimor njihet si vend me histori të trazuar e të kryqëzuar mes popujve që kanë jetuar në këto troje. Shekuj me radhë konfliktet dhe trazirat kanë qenë përditshmëri dhe kanë krijuar marrëdhënien dashuri – urrejtje mes...