fbpx

Bombat mediatike dhe heshtja

26.07.19

MK  SRB Dragana Bjelica Disa vite paraprake opinioni dëgjon se trupi rregullator do të aplikojë rend mediatik madje atëherë kur do të marrë autorizim  që në mënyrë të drejtpërdrejtë të dënojë në para shkelësit e dispozitave. Gjithsesi se...