fbpx

Драгана Бјелица

Драгана Бјелица е родена 1978 година во Нови Сад. Живее и работи во Белград и го води Образовниот центар на Здружението на новинари на Србија. Соработувала со „Вечерни новости“ и неделникот „НИН“, а го уредувала и списанието за медиумски професионалци „Линк“. Завршила новинарство на Факултетот за политички науки. Сака документарни филмови, а се занимава и со нуркање.

Медиумски бомби и тишина

Драгана Бјелица

26.07.19

ALB   SRB Драгана Бјелица Веќе неколку години јавноста слуша дека регулаторното тело ќе воведе ред во медиумите дури откако ќе добие овластување...