fbpx

Boro Kontiq

Boro Kontiq është drejtor i Qendrës së Mediave (www.media.ba) në Sarajevë. Ai është i përfshirë në gazetari për më shumë se 30 vjet. Ai ishte gazetar i Radio Sarajevës, redaktor dhe moderator i disa emisioneve (Primus, Programi Rinor, Programi i Dytë i Radio Sarajevës). Gjatë luftës (1993-1995) ai ka raportuar nga Sarajeva për Zërin e Amerikës. Ai është autori i një duzinë dokumentarësh për radio dhe disa filmave dokumentarë. Ai është veçanërisht i përfshirë në propagandën e gazetarisë dhe mediave në vendet në tranzicion.

A mund të ketë ndryshime në B e H?

Boro Kontiq

08.03.19

МК  BS Boro Kontiq Pushteti në B e H nuk është në tërësi li vendosur pa marrë parasysh se nga zgjedhjet kanë kaluar më tepër se pesë muaj. Mirëpo, prapëseprapë diçka është realizuar. Menjëherë pas konfirmimit të rezultateve zgjedhore...