fbpx

Rëndësia e shkrim-leximit AI në luftën kundër dhunës digjitale me bazë gjinore

Prof. Dr. Bobi Badarevski

28.02.24

Kur testova aplikacionin e ri viral të avatarit të AI Lensa, shpresoja të merrja rezultate të ngjashme me disa nga kolegët e mi në MIT Technology...

Gaz lotsjellës në vend të vaksinave

13.10.21

Biljana Zhikiç Me vetëm 48% të popullsisë së vaksinuar, gabimeve të papranueshme të grupit të ekspettëve për Covid-19 dhe protestave masive kundër vaksinimit, është e qartë se fushata e vaksinimit në Slloveni ishte jashtëzakonisht e pasuksesshme. Në...