fbpx

Dinko Gruhonjiç

Dr. Dinko Gruhonjiç është kryeredaktor i portalit VOICE, zëvendës kryeredaktor i portalit Autonomija, drejtor programi i NDNV-së, drejtues i Agjencisë së Lajmeve Beta për Vojvodinën, korrespondent i Deutsche Welle, bashkëpunëtor i Al Jazeera Balkans. Njëherësh është profesor i asociuar në Departamentin e Studimeve të Medias pranë Fakultetit Filozofik në Novi Sad. Është një veprimtar i shoqërisë civile dhe një antifashist.

Mediat në Serbi mes putinofilisë dhe realitetit të ri botëror

Dinko Gruhonjiç

01.04.22

Është e vështirë të hiqet përshtypja se ky kult është në një nivel shumë më të lartë se kulti i personalitetit të vetë Aleksandër...