fbpx

Denis Kolundzhia

Denis Kolundzhia është gazetar dhe zëvendës kryeredaktor i portalit "Cenzolovka". Ai shkruan për Qendrën Kërkimore dhe Analitike të Vojvodinës (VOICE) dhe portalin Amerikan Zgjedhjet. Ai jeton në Novi Sad.

Ferr urban: Përbuzje ndaj zonave të gjelbra

Denis Kolundzhia

10.07.23

Fakti që në 50 vitet e fundit ka pasur një rritje të temperaturës me 0,5 gradë në vit ka një ndikim minimal tek ata që planifikojnë zhvillimin e...

Qëndrimi i qytetarëve të Serbisë ndaj Bashkimit Evropian kundrejt ndjenjave antiperëndimore

Denis Kolundzhia

03.05.23

Nëse sot do të mbahej referendumi për hyrjen e Serbisë në Bashkimin Evropian, 43 për qind e qytetarëve do të përgjigjen "po", 33 për qind do të ishin kundër, ndërsa çdo i dhjeti qytetar nuk do të kishte përgjigje. Katërmbëdhjetë vjet më parë,...

Rruga e Serbisë drejt imunitetit kolektiv: Kush mbijeton do të dëshmojë

Denis Kolundzhia

15.10.21

Denis Kolunxhija Entuziazmi në muajt e parë të këtij viti lidhur me vaksinimin masiv në Serbi ishte i tillë saqë në muajin mars, Serbia ishte madje e para ndër vendet evropiane për sa i përket numrit të atyre që morën dozën e dytë për milion banorë....