fbpx

Georgia Naku

Georgia Naku shkruan për zhvillimet aktuale në politikë dhe kulturë. Ajo ka një përvojë shumëvjeçare në sektorin e financave alternative, ka punuar për organizata think-tank në sektorin e energjisë dhe është autore e disa punimeve akademike. Ajo gjithashtu ka interes në fushën e saj kryesore të studimit - arkeologji.

Gacko: Vetëm sepse një vend është i vogël nuk do të thotë se është i shëndetshëm

05.07.23

Për banorët e qyteteve të mëdha në rajon cilësia e jetës është në rënie. Reduktimi i sipërfaqeve të gjelbra, ndërtimet e egra, mbipopullimi dhe kolapsi i trafikut janë gjëra të...

Kampionia e valës së parë, Greqia, ngec në procesin e vaksinimit

18.10.21

Georgia Naku Ndoshta për shkak të euforisë që ka sjellë turizmi – si mundësia e vetë grekëve për të shijuar pushimet, ashtu edhe ndikimi pozitiv në ekonominë kombëtare – që publiku i gjerë ka qenë i gatshëm të tolerojë numrat e rasteve...

Greqia është në prag të realizimit të normës së BE-së sa i përket vaksinimit, mirëpo po përballet me presion në vigjilje të sezonit turistik

Georgia Naku

02.04.21

Georgia Nakou Qarqet qeveritare po shpresojnë se rritja e normës së vaksinimit dhe moti i ngrohtë do të ulin numrat e rasteve në nivele të menaxhueshme dhe do ta bëjnë më të sigurtë pritjen e vizitorëve për hir të ekonomisë. Shifrat thonë se kjo do të...