fbpx

Bëhet fjalë për njerëz, por edhe për kalkulime politike dhe buracakëri

25.01.23

Slogani i Presidencës maqedonase me OSBE-në është "It’s About People" dhe për këtë do të ishte e virtytshme që Ministria e Punëve të Jashtme të kërkojë ndihmë dhe mbështetje për të mbrojtur interesat e saj kombëtare, integritetin, sovranitetin,...

Rruga Shkup – Bruksel nuk kalon nga Sofja

04.06.21

Ida Manton Të dy palët, ajo bullgare dhe maqedonase kanë treguar një mungesë të thellë të ndjenjës dhe aftësive diplomatike, dhe do të përfitonin nga një trajnim intensiv për aftësitë negociuese, përgatitjen e procesit të negociatave, planifikimin...