fbpx

Janaki Mitrovski

Janaki Mitrovski ka përfunduar studimet e masterit në Fakultetin e Drejtësisë "Justiniani i Parë” në Universitetin “Shën Cirili dhe Metodij” në Shkup, në vitin 2014, me temën "Legalizimi si mënyrë e luftimit të trafikut të drogës". Ai është themeluesi i Shoqatës për Kanabisin dhe Politikat e Gjelbra BILKA Shkup.

Gjykatat nuk kanë kushte për punë të drejtpërdrejtë në gjykatë, e lëre më për online

Janaki Mitrovski

16.11.20

Janaki Mitrovski Masat populiste dhe fasadë, të tilla si online gjykimet, vetëm do të dëmtojnë të drejtat e qytetarëve dhe të të akuzuarve, si dhe do të dëmtojnë vetë procedurat. Në kushtet të paaftësisë së shtetit të përballet me fluksin e të...

Privatizimi i kanabisit për qëllime biznesi

Janaki Mitrovski

29.11.19

МК Janaki Mitrovski Është për të ardhur keq duhet konstatuar se edhe pas tre vjet e gjysmë nga legalizimi i kanabisit për qëllime mjekësore, narracioni që mund të dëgjohet nga entitetet juridike, ministritë kompetente dhe Qeverisë është ekskluzivisht...