fbpx

Katarina Blazhina Mukavec

Katarina Blazhina Mukavec ka lindur në Zagreb. Ajo i ka përfunduar master studimet për studimet e komunikologjisë në Fakultetin për studime kroate në Universitetit në Zagreb, në vitin 2015. Që nga viti 2012, ajo është anëtare aktive e Shoqatës për komunikim dhe kulturë të mediave dhe merr pjesë në krijimin e përmbajtjeve edukative dhe ligjeratave për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme, si dhe të ueb-konferencave për edukatorë në të gjithë Kroacinë. Nga viti 2016, ajo është koordinatore e departamentit të ligjeruesve dhe vullnetarëve në projektin "Fëmijët e mediave", Shoqata e zbaton këtë aktivitet me qëllim të përmirësimit të edukimit medial të qytetarëve në Republikën e Kroacisë.

Kosova nuk është imune ndaj propagandës ruse në rajon

Petrit Zogaj

07.09.22

Prandaj, përkundër faktit që shumica e qytetarëve të Kosovës e kuptojnë që Rusia është një kundërshtare e shtetësisë së Kosovës dhe se interesi i këtij shteti është që të krijojë probleme në Ballkan, është e rëndësishme që institucionet...

A kalojnë fëmijët më shumë kohë me mediat gjatë pandemisë?

Katarina Blazhina Mukavec

12.08.20

Katarina Blazhina Mukavec Me përdorimin e tepërt të mediave dhe përmbajtjes së papërshtatshme në internet, lista e rreziqeve me të cilat fëmijët mund të ballafaqohen është e gjatë. Përgjigja e kësaj pyetjeje është e parashikueshme dhe shumë e...