fbpx

Lidija Pisker

Lidija Pisker është gazetare dhe studiuese nga Bosnja dhe Hercegovina. Ajo shpesh shkruan për të drejtat e njeriut dhe çështjet e demokracisë për median rajonale dhe ndërkombëtare. Ajo është fituese e çmimit të Kombeve të Bashkuara për rritjen e ndërgjegjësimit të publikut për luftën kundër diskriminimit dhe mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve.

Konservatorët kroat në sulm të abortit

Lidija Pisker

01.02.19

МК   BS   ALB Lidija Pisker  Nga frika prej dënimit të shoqërisë dhe si pasojë në realizimin e të drejtave të veta në klinikat publike, gratë në Kroaci i priren kryerjes së abortit në qytetet dhe shtetet ku këtë mund ta bëjnë...