fbpx

Qytetarët në luftë për ajër të pastër

07.02.20

МК  SR Millosh Budimir Derisa vendet tona nuk i përkushtohen plotësisht problemit me ndotjen e ajrit, na mbetet të ndërmarrim masa që varen vetëm nga ne dhe ndërgjegjes sonë për mjedisin në të cilin jetojmë. Qytetet e Gadishullit Ballkanik...